< Baby you lighted up my world ♥ -

One Thing ❤ Chapter 24

Filed under: One Thing ❤
Tidigare:

-Dad, can you let go of Liam now? He's mine, not yours, sa Pernilla och drog med mig till ett annat rum där det fanns tv och en soffa.
-Do you wanna watch a movie or something? frågade jag och log mitt charmleende.
-Sure! Jag tryckte i en film som jag hade hittat i en av Pernillas väskor, som hette "Allt För Min Syster". Jag tyckte att den såg bra ut, även om jag inte riktigt förstod vad den hette riktigt på Engelska.. 
Vi satte oss ner i soffan och jag tog min arm om hennes axlar och så började filmen.
Vi hade suttit tysta under hela filmens gång. Lite då och då hade jag börjat att gråta och då hade Liam tagit min hand och tryckt den hårt mot sig, samtidigt som han log lätt mot mig. Då kände jag mig mer trygg. Jag litade på Liam. Han var nog den enda jag litade på just nu, och jag kände mig otroligt trygg i hans närhet. Om man bara kunde stanna tiden, så att vi fanns kvar här för alltid. Och vara forever young som Peter Pan. Han tänkte inte bli vuxen, och det vill inte jag heller. Att vara vuxen innebar bara massor av skulder och jobb, medans att vara tonåring innebar att leva livet. Och det var precis det jag ville göra, leva livet. Man lever ju bara en gång.
-I think Zayn and I need to go home now. We need to fix some stuff before tonight when our friends is coming to us, sa Liam och reste sig upp ur soffan utan att släppa min hand.
-Oh.. Okey. But we can talk later, right? sa jag och höjde mitt övonbryn för att visa mig hemlighetsfull mot honom och han nickade ingmarit ett svar.
-Ok, good! sa jag och kysste honom på kinden. Sedan sa han och Zayn hejdå till alla och gick. Jag kände mig helt knäpp som redan saknade honom. Det enda jag hade önskat när han nu var här, var att han skulle fråga om jag ville fira nyår med dem, men jag fick bara ta och glömma den tanken kändes det som.
-Ohh.. Liam hjärta Pernilla, viskade Linnea glatt när hon kom in i rummet där jag satt. Jag började att skratta generat medans jag kollade ner i marken.
-Och du och Zayn, eller? sa jag medans jag höjde och sänkte mina ögonbryn i ett snabbt tempo. Hon började också att skratta generat medans jag bara log stort mot henne.
-Jag vet faktiskt inte. Vi tar det långsamt, sa hon sedan efter ett tag.
-Jaså? Har ni inte tagit nästa steg än då?
-Njä. Vi väntar med det också. Jag vet inte ens om han gillar om mig, alltså gillar gillar. Det skulle vara totalt pinsamt om jag berättade hur jag kände för honom och förväntade mig att han skulle säga detsamma, men så säger han att han bara vill vara vänner och att jag har missuppfattat vår relation till varandra. Våran vänskap skulle inte vara den samma..
-Jag förstår vad du menar, men tänk så tänker han samma sak? frågade jag. Hon ryckte osäkert och lite ledsamt på sina axlar och satte sig sen ner i soffan bredvid mig.
-Jag har en idé! utbrast jag och spärrade upp mina ögon.
-Vad? sa hon nyfiket och glatt.
-Det berättar väl inte jag för dig? Du ska få se, sa jag hemlighetfullt och hon bara kollade med en arg blick mot mig. Min idé var bäst. Jag måste ring till Liam och berätta.

~ 4 timmar senare, 17:00 ~

-Hi! utbrast jag när jag svarade i den ringande mobilen.
-Hey beauty! I was thinking about that you said before, and it's a really great idea! And I actually want to ask you something to.
-Yeah? What is it Liam? frågade jag nyfiket.
-Erm.. Do you wanna come to us tonight? You can take Linnea with you, so the plan actully can exist? Det förblev tyst ett tag så att han skulle tro att jag funderade på saken, när jag egentligen bara ville dra ut på tiden och lådsas som om jag tänkte.
-I need to ask my parent, but I don't think they aloud me to do that.. svarade jag besviket.
-Oh..
-Who cares about my parents? I'm coming! I never thought you wore going to ask me, utbrast jag och började att skratta lite smått.
-You wore really scaring me there babe.. sa han ledset.
-Aw, but I promise, I'm coming! See ya tonight! sa jag och la sedan på. Nu hade jag fullt upp med att göra mig i ordning och säga till Linnea förstås.
-Linnea? skrek jag ut i hela hotellrummet.
-Yes? sa hon barnhärtigt och ploppade fram sitt huvud bakom tv:n som hon försökte att få igång igen.
-Liam har bjudit över oss till dem ikväll för att fira nyår, och du ska med! sa jag och log stort.
-Såklart att jag ska med! Zayn är ju där! Vi båda skrattade för fullt, men insåg sen att det var dags att börja fixa till oss.

~ 2 timmar senare 19:00 ~

-Who are you waiting for man? Everybody is here.. sa Zayn undrande till mig.
-Noyone, why do you think I wait for someyone? sa jag hemlighetsfullt.
-Beacuse you have stand at the door at one hour now?
-Have I? Well, it's time to move to another place then, see ya! sa jag ivrigt och gick till mitt rum för att pusta ut lite. Zayn visste fortfarande inte om att Linnea och Pernilla skulle komma, utan det fick bli en överraskning. Om dem nu verkligen skulle komma, dom borde ju ha varit här nu. Jag hade gett dem adressen och de borde ju ha ringt om dem inte hittade, men jag hade inga missade samtal.
Det var väl bara att vänta på att det roliga skulle börja. Jag hann knappt reagera innan det plötsligt rungde på dörren.
-I knew you had invited more people your liar! ropade Zayn utifrån festen och jag bara skrattade för mig själv. Om Zayn bara visste vem det var som stod utanför dörren. Okej, jag visste inte om det verkligen var Pernilla och Linnea, men antagligen, eftersom alla andra redan var här och jag hade inte bjudit fler.
-No I haven't.. But can you open? I'm coming soon! ropade jag efter honom medans jag låg kvar i min säng och väntade på att han skulle skrika ut mitt namn.
Jag väntade och väntade, utan att ett skrik kom. Istället gick jag ut ur rummet och fann han och Linnea stå och dansa tillsammans, medans Pernilla satt i soffan alldeles själv.
-Hey man, thanks for inviting the girls! utbrast Zayn när jag gick förbi dem. Jag hade även gått förbi Harry och Niall som hade vickat på ögonbrynen mot mig, och jag hade bara skrattat mot dem.
-Hey, you came. Finally! sa jag när jag väl var framme hos Pernilla.
-I told you I was going to. Vi mötte varandras blickar och plötsligt möttes våra läppar och det blev en kyss. Just nu kändes det som världens bästa kyss.

Pernillas perspektiv
-Okey, are you ready for the plan? It's almost new year now, frågade Liam bekymrat.
-Of course I'm ready! It's time. Tv:n var igång så att vi kunde se nedräkningen live från en annan del av England. Det var bara en minut kvar nu.
-Ok, let's do this, sa han bestämt och gav mig ett handslag och gick sedan bort till Zayn, medans jag gick bort till Linnea.
-Linnea? Kom! sa jag och visade med fingret att hon skulle komma. Hon ursäktade sig för Zayn och gick sedan bort till mig.
-Du, vet du vad jag har hört? frågade jag.
-Nej? Vadå?
-Jag har hört att Zayn kommer att kyssa dig vid tolvslaget, alltså om typ en minut eller så.
-Ska han?! utbrast hon och log stort mot mig.
-Ja, men min idé är att du ska överraska honom lite med att kyssa honom först, eller vad säger du?
-Jag vet inte om jag är redo. Jag har aldrig kysst något direkt förut.
-Kom igen!
-Okejdå, som du vill, sa hon och log. Sen gick hon bårt till Zayn igen.

Zayns perspektiv
-Hey Zayn, can you come a little while? ropade Liam en bit ifrån mig och Linnea.
-Sure, wait, ropade jag tillbaks till honom. Sorry, I come back soon, ursäktade jag mig för Linnea och gick sedan bort till Liam.
-What is it man? frågade jag nyfiket.
-Do you know what I have heard?
-No? What?
-I've heard that Linnea is going to kiss you at midnight, sa han allvarligt men han log ändå mot mig.
-Is she?!
-Yes. My idea is that you are going to surprise her with to kiss her first, or what do you say?
-Sure, it can be fun! utbrast jag och log. Jag slog han en gång på ryggen som tack, innan jag gick tillbaks till Linnea igen.
-Sorry, he was just going to tell me one thing, ursäktade jag mig för Linnea igen.
-Really? What?
-It's a thing between him and me, sa jag och log snett mot henne. Våran ögonkontakt bröts av att tv ljudet höjdes och det enda jag hörde nu var nedräkningen.
"10"
"9"
"8"
"7"
"6"
"5"
"4"
"3"
"2"
"1"Ah, ah ah! *vickar på fingret". 
Ni får inte veta än vad som händer. You need to wait until next year my friends!

Men kommentera på nu, för det blir antagligen de sista kommentarerna detta året
Jag älskar att ni har kommenterat så bra, även om vissa delar inte har fått lika många kommentarer, men det gör inget!

KOMMENTERA! :D

/ Julia
P.S GOTT NYTT ÅR!One Thing ❤ Chapter 23

Filed under: One Thing ❤
Tidigare:

-Thank god! Halleljuah! I need to go and see her! Where is she? Jag pusatde ut och drog fram bilnycklarna ur fickan.
-At the airport. You can drive me there, ok? frågade jag och han nickade ivrigt medans han ryckte åt sig nycklarna och rusade ut i bilen och jag kom bakefter.
-Airport, here we come! ropade han innan han tog gasen i botten och bilen for iväg mot flygplatsen.
Liam var farlig att åka med, riktigt farlig.

När vi väl var framme på London Heathrow, såg upptäckte vi först då att det faktiskt snöade för fullt. I bilen hade jag bara fokuserat på att överleva medans Liam körde som en galning genom London. Jag hade inte tänkt på hur mycket det faktiskt snöade.
Vi kollade oss omkring för att se om Linnea och Pernilla var där någonstans. Jag ville inte ringa till Linnea heller och fråga vart dem var, utan det skulle vara en överraskning att vi kom.
-Where do you think they are? frågade Liam efter en stunds letande.
-I don't know. Fucking snow, I can barely see anything! Det började bara att snöa mer och mer medans vi förvirrat och vilset gick och letade som galningar. Egentligen så älskade jag snö, men inte när det snöade så mycket att man inte kunde se någonting.
-Zayn? sa någon och jag vände mig om med ett ryck. Då såg jag att Linnea och Pernilla stod där och kollade glatt på mig.
-Surprise! utbrast jag och kramade om henne. How could you find me in the snow? I mean, I couldn't see anything at all.
-I have a really good view. Erm.. Zayn? sa hon och drog bort mig ifrån Pernilla lite. Is Liam here? Jag skulle just svara henne när jag såg Liam hoppa fram bakom Pernilla och tog hans händer för hennes ögon.
-Pappa, jag vet att det är du! utbrast hon och försökte få bort Liams händer. Pappa, sluta! Det är inte kul! Jag ser dåligt nog ändå på grund av snön, släpp mig! fortsatte hon. Jag förstod inte ett piss av vad hon sa, men jag antog att hon inte visste att det var Liam, så därför skrattade jag som tusan.
-Det är inte din pappa Pernilla, det är någon annan, sa Linnea och skrattade. Sen viskade hon till mig på Engelska vad hon hade sagt till Pernilla nyss. Jag började att smått flina mot henne med mitt "charmiga" leende.

Liams perspektiv
Det var svårt att hålla sig för skratt, men jag fick verkligen försöka att inte skratta.
-Who do you think it is? sa jag med en mörk röst mot henne och jag såg hur Linnea och Zayn började att gapskratta där borta där dem stod. Jag log ett proffsigt leende och återgick sedan till Pernilla.
-Va? Bara släpp mig pappa, eller vem det nu är.. sa hon otåligt. Eftersom jag inte förstod vad hon sa, höll jag kvar händerna där dem var.
-I don't understand Swedish, sa jag med den mörka rösten igen, men jag råkade att få med lite av min vanliga röst när jag sa Swedish.
-Oh my god! Is it you Liam? utbrast hon och jag lättade på mina händer så att hon kunde ta bort dem från sina ögon.
-Here I am, sa jag glatt och slog ut mina händer i snöfallet. Hon kollade lyckligt på mig och kramade sedan om mig.
-I have missed you! But what are you doing at the airport?
-I have missed you to! I'm here to see you of course, what did you think? sa jag.
-You are too perfect! utbrast hon och kysste mig. Jag bar upp henne en liten bit ovanför marken så att hon kom i jämn höjd med mig, och efter ett tag igen, satte jag ner henne.
-Well, I guess you guys want to follow with us to the hotel a little while, or what do you say? frågade Pernillas pappa.
-Sure, if its ok? frågade jag och Zayn samtidigt och han nickade glatt ett svar till oss. Jag och Zayn log mot varandra och jag tog sedan Pernillas hand och så satte vi alla oss i taxin.
Det var otroligt hur alla vi kunde få plats i en sådan liten taxi som denna, men det gick faktiskt, bara att det var lite trångt.

När vi var framme på hotellet efter ca 15 minuter, så hoppade alla ut ur taxin och gick in medans jag och Pernillas pappa stod kvar där ute. Han skulle just ta fram pengar ur fickan när jag avbröt han.
-I can take this, sa jag och tog upp min plånbok. Då vickade taxichauffören på huvudet.
-It's free today, sa han och blinkade mot mig. Jag log tacksamt mot honom och blinkade tillbaka, innan vi också gick in på hotellet.
-You guys maybe should travel with us a little bit more, everything would be free then! utbrast Pernillas pappa och jag nickade osäkert.
-It's because of my charm you see, sa jag proffsigt och och han nickade.
-Yeah, I think so to...

När alla hade checkat in och tagit upp deras väskor, satt vi alla nu på ett hotellrum och snacka för fullt. Jag och Zayn hade tagit för oss väldigt bra, mest för att göra bra intryck på föräldrarna. Det verkade inte alls som om dom brydde sig om att det var fem år mellan oss, och det tyckte jag var bra, med tanke på att min mamma faktiskt brydde sig.
Pernillas föräldrar var riktigt härliga. Hennes pappa var riktigt rolig att snacka med.
-Dad, can you let go of Liam now? He's mine, not yours, sa Pernilla och drog med mig till ett annat rum där det fanns tv och en soffa.
-Do you wanna watch a movie of something? frågade jag och log mitt charmleende.
-Sure! Jag tryckte i en film som jag hade hittat i en av Pernillas väskor, som hette "Allt För Min Syster". Jag tyckte att den såg bra ut, även om jag inte riktigt förstod vad den hette riktigt på Engelska.. 
Vi satte oss ner i soffan och jag tog min arm om hennes axlar och så började filmen.Kanske lite kort del, men mina "livvakter" håller på att tjata att jag måste komma ner och kolla på film.. Men jag kommer säkert att skriva en del till inatt som är lite längre, jag får se ;)
tack för alla de 9 kommentarerna igen! Ni är bäst!

fortsätt att kommentera bra, så kanske ni får dubbelt så mycket uppdatering nästa år!


One Thing ❤ Chapter 22

Filed under: One Thing ❤
Tidigare:

-Linnea, hälsa nu på dem, sa pappa och försökte att vrida mig mot deras håll. Eftersom han var starkare än mig, så lyckades han vände mig, men jag blev bara mer arg på honom då. Jag bestämde mig ändå för att ge dom en chans, så jag öppnade mina ögon och framför mig stod en tjej som jag faktiskt kände igen.
-Pernilla? sa jag förvirrat.
-Linnea? sa hon på samme förvirrade sätt som jag.
-Jaså ni känner varandra, så bra! utbrast pappa och slog händerna emot varandra.
Jag och Pernilla log osäkert mot pappa och sedan började vi alla gå till incheckningen.

-Så.. Har du hört något ifrån Zayn sedan vi var i London? frågade Pernilla lite osäkert. Jag blev faktiskt rätt chockad över att hon faktiskt sa något. Under halva flygturen hade hon bara suttit helt tyst och kollat rakt fram, men jag tyckte att det var bra att hon sa något, för det kändes lite pinsamt på något sätt.
-Självklart! Vi snackar med varandra nästan varje dag, och han kom faktiskt och hälsade på på julafton! svarade jag glatt. Själv då? Har du någon kontakt med Liam fortfarande?
-Absolut! Vi snackar också varje dag typ. Han kom faktiskt och hälsade på mig också på julafton, skumt. Men sen åkte Zayn vidare, så han skulle väl iväg till dig då, eftersom båda faktiskt bor i Götet!
-Hm.. Ja, kanske det! Men jag tycker att vi borde träffas lite oftare, med tanke på att båda bor I Götet. Det var ju faktiskt rätt kul när vi var i London, eller? frågade jag osäkert, men hade fortfarande kvar leendet på mina läppar.
-Ja, men jag tror faktiskt att vi kommer att träffa varandra mer nu, om vi nu ska flytta till London tillsammans, svarade hon och log snett.
-Du har rätt. Vi får chansen att lära känna varandra bättre. Jag tycker faktiskt att du verkar hur underbar som helst Pernilla.
-Och jag tycker att du verkar underbar du också. Det kändes bara pinsamt på något sätt när vi var på flygplatsen, eller?
-Ja, lite kanske.. Men gud vad vi snackar på, hehe, sa hon och plötsligt blev båda tysta. Vi kollade mot vars ett håll och när våra blickar väl möttes igen, började vi att skratta för fullt. Det kändes som om jag hade känt henne i nästan hela mitt liv. Det kändes naturligt att vara med henne och jag bara babblade på, vilket var mitt vanliga beteende. Jag är rätt pratglad av mig..
-Om endast 15 minuter så landar vi på London Heathrow, så får jag be er att sätta på er säkerhetsbältena? sa en flygvärdinna genom en mick som hon höll mot sin glada och vänliga mun. Både jag och Pernilla gjorde som hon sa, och några sekunder efter, satt vi båda tysta som möss, med säkerhetsbältena på.
När vi väl hade landat och hämtat alla våra väskor, stod vi utanför flyplatsen och våra kroppar fylldes med vinter kärlek. Det snöade för fullt och det hade börjat att bli mörkt där ute. Med alla julbelysningar till det, gjorde hela London så otroligt vacker just denna kvällen. Nyår skulle nog bli en höjdare trots allt.
Jag var ändå rätt glad att det var Pernilla vi skulle fira med, även om jag inte känner henne så bra, men det går alltid att ändra på, bara man vill.

Zayns perspektiv
-Hey man! Do you think she are in London now? frågade jag Liam efter jag hade kommit in i hans rum och stört han i hans "underbara" tankar om Pernilla.
-I don't know, call her and ask? sa han kaxigt som svar.
-Chill, I was just asking.
-Sorry.. I'm just thinking about Pernilla. I miss her so freakin' much! utbrast han och kollade ner i mobilen. Jag gick fram till honom för att se vad han kollade så mycket på i mobilen och upptäckte att han hade en bild på henne som han hade gått rumt och kollat på hela dagen.
-But why don't you call her? frågade jag undrandes.
-I don't know.. It feels like she don't like me, like that's why she not calling me..
-Come on man! Give her som time! She maybe have something important to do, so she maybe not have time to call you. You call her instead and show her that you at least care about her.
-You are right. Thanks man! sa han och reste sig ivrigt upp ur sängen och knappade sen in hennes nummer. Sedan gjorde han en chest som visade att jag skulle gå ut och jag mimade en ursäkt och gick sedan ut. Jag funderade också på att ringa till Linnea och fråga om dom hade kommit fram än så att jag kunde åka dit och träffa henne. Vi bodde ju inte så långt ifrån flygplatsen, så det skulle säkert bara ta max 10 minuter för mig att köra dit. Jag bestämde mig för att ringa så jag tog upp mobilen och tryckte på Linneas nummer.
-Hi Zayn! utbrast hon glatt.
-Hi babe! What's up? Are you in the UK yet?
-Yes, I am. We actually landed for about fifteen minutes ago! Does Liam know that Pernilla is here to? frågade hon undrande men ändå mysteriskt.
-Is she?! No, he don't know that, but I'm gonna tell him now, wait a minute!
-Liam? skrek jag mot hans rum och jag fick en mumling som svar. För att se till så att han verkligen
hörde, rusade jag in till hans rum och fann han ligga på golvet med kudden över huvudet.
-What is it man? frågade jag underligt.
-Pernilla is not answering.. She don't wanna talk to me..
-Please! Get over it! utbrast jag och himlade med mina ögon. Do you wanna know something? I know you are gonna be so happy.
-I don't wanna know, just go!
-You are such a pussy! But fine! So you don't wanna know that Pernilla actually is in the UK with Linnea, fine! I'm not gonna tell you then! sa jag och började långsamt och retsamt gå mot dörren.
-Hey, wait a minute! What did you just say?
-Nothing. You didn't wanted to know, so blame yourself!
-Is Pernilla here?!? utbrast han så högt att säkert hela kvarteret hörde honom.
-Maybe.
-Thank god! Halleljuah! I need to go and see her! Where is she? Jag pusatde ut och drog fram bilnycklarna ur fickan.
-At the airport. You can drive me there, ok? frågade jag och han nickade ivrigt medans han ryckte åt sig nycklarna och rusade ut i bilen och jag kom bakefter.
-Airport, here we come! ropade han innan han tog gasen i botten och bilen for iväg mot flygplatsen.
Liam var farlig att åka med, riktigt farlig.Jag vet att det är sent, men jag är inte trött, så jag kände för att skriva en del och varför inte publicera den också då? HEHE ;)
Tack för kommentarerna på förra delen, blev superglad!
Hoppas att ni fortsätter att kommentera, det gör mig så glad!

Klarar ni 8 igen tror ni?

One Thing ❤ Chapter 21

Filed under: One Thing ❤
Tidigare:

-That's great! We can be near eachother!
-Yeah, we can.. sa jag osäkert. But I think I need to go. So many thoughts, so little brain.
-Ok. We can talk more later, goodbye sweetie!
Jag svarade inte honom på det sista, utan la bara på. Jag var verkligen osäker på det med England. Okej, Zayn var ju nära mig då, men jag visste inte om jag ville vara såå nära honom.
Plötsligt blev jag bara mer och mer bekymrad. Fuck England..

-Omg, Liam, Liam! utbrast jag och började att springa in till hans rum, där han fortfarade låg och sov.
-Get up now! I have some good news! fortsatte jag och drog undan täcket för honom.
-Go away! morrade han mot mig och tryckte sedan ner ansiktet i kudden. Allt för att försöka att slippa mig, det visste jag.
-Please, it's really good news!
-Ok, fine! What is it? sa han argt och satte sig tröttsamt upp i sängen. Jag log finurligt mot honom medans han otåligt väntade på att jag skulle börja berätta.
-Okey.. Linnea is coming to England. Or, she is moving here! sa jag glatt, men ändå förvirrat.
-What? Really? utbrast han oväntat. Jag nickade och log medans han fortfarande satt chockat kvar.
-That's great man! fortsatte han sedan.
-I know, I can be near her, like all the time!
-You're so lucky. But man, you need to tell her your feelings for her soon, like, really soon..
-Take it chill. Why so much rush? We take it slow, ok? sa jag bestämt. Alla mina förhållanden som jag hade haft förut hade gått så fort framåt att jag knappt hade hunnit lära känna dem innan jag blev tillsammans med dem, vilket gjorde att vi gjorde slut för fort. Jag ville inte att samma sak skulle hända med Linnea. Jag tyckte verkligen om henne, det lilla jag visste om henne. Det enda jag hoppades på, var att hon tyckte om mig också.

Linneas perspektiv
-Gumman? Kan vi få prata med dig lite bara, utan att du blir arg? sa mamma försiktigt medans hon tog pappa med sig in på mitt rum. 
-Jag antar det, eftersom ni redan är här...
-Vi vill att du tar och börjar packa lite, typ tar ner saker ifrån dina hyllor och sånt. Lådor finns i garaget, sa mamma och smekte mitt hår lite lätt.
-Varför sån brådska? Vi ska väl inte flytta än?
-Efter nyår, jo, la pappa till.
-Jaja.. Men då får ni gå, annars kan jag inte koncentrera mig! Jag tog tag i bådas händer och drog ut dem ur mitt rum, men innan jag återvände till rummet, gick jag ut i garaget och hämtade fyra lådor.
Medans jag långsamt packade ner sakerna från mina hyllor, som böcker och sånt, hade jag lite "Up All Night" musik igång. Jag sjöng med varje låt. What makes you beautiful, Gotta be you, One thing, Same mistakes, ja alla. Jag kunde alla helt utantill, så många gånger som jag hade lyssnat på dem. Om och om igen.
Medans all musik spelades och for in i mina öron, kunde jag inte sluta att tänka på Zayn. Hans leende, hans hår, hans röst. Jag saknade verkligen honom. Jag ville så gärna berätta för honom hur jag kände och tyckte, men han var så mycket äldre än mig, och han tyckte säkert inte om mig på samma sätt som jag tyckte om honom..

Pernillas perspektiv
-Måste du verkligen flytta? Jag vill inte att du ska åka.. sa Emilia tyst.
-Jag är ledsen. Men du kommer fortfarande att vara min bästa vän, jag lovar! Vi reste oss upp och gav varandra en stor bamsekram. Vi stod kvar länge och kramade varandra. Det kändes som om något hemskt skulle hända om jag släppte taget. Jag ville inte lämna henne. Jag var hennes enda vän, och hon var min enda vän. Hur skulle jag klara mig utan henne och hur skulle hon klara sig utan mig?

~ två dagar senare ~

-Kom igen nu, har ni det sista? ropade mamma nerifrån medans jag med snabba steg rusade ner för trappan.
-Jag har allt, men frågan är morsan, har du allt? sa jag retsamt och hon gav mig "blicken" medans jag bara flinade mot henne retsamt.
-Vi måste åka nu, vi ska träffa familjen Österberg på flygplatsen, sa mamma och satte sig i bilen. Pappa och brorsan kom rusande efter mig i trappan och tillslut satt alla i familjen i bilen, påväg till flygplatsen.
-Kan vi inte sätta igång radion lite? frågade jag glatt. Jag såg hur pappa nickade och satte igång radion.
-Perfekt! Lite dansband! utbrast pappa och jag bara pustade ut och rynkade pannan.
-Seriöst? Han ryckte på axlarna, medans jag vickade på huvudet och tog mina mörkblåa hörlurar som låg i sätet bredvid mig. Jag tryckte in min favoritlåt - Wonderwall och musiken fyllde mina öron. Jag blundade för att vila ögonen lite och när ögonen just slocknat, rycker man till av att bilen tvärbromsar och jag flyger fram mot sätet framför mig.
-Vad håller ni på med? utbrast jag och kollade argt fram på vägen.
-Vi höll på att köra in i ett djur, ursäktade sig pappa och jag bara vimlade med ögonen och tog på mig hörlurarna igen. Denna gången var det inte Wonderwall som spelades, utan Mistletoe med Justin Bieber. Jag älskade verkligen Justin Bieber. Han var så grym på att sjunga och han verkade så himla otroligt härlig. Just nu var min dröm att träffa honom någon dag. Och den dagen skulle komma, det visste jag. Om jag hade lyckats träffa One Direction, så var det ju självklart att jag skulle få träffa Justin Bieber.

Linneas perspektiv
-Men där kommer dom ju! utbrast mamma och jag vände ryggen till. Jag orkade inte med att lära känna nytt folk just nu. Hela helgen skulle bli så tråkig med folk som jag inte ens kände. Mamma och pappa skulle säkert tvinga mig att vara med deras barn, vilket jag förstås inte skulle.
-Linnea, hälsa nu på dem, sa pappa och försökte att vrida mig mot deras håll. Eftersom han var starkare än mig, så lyckades han vände mig, men jag blev bara mer arg på honom då. Jag bestämde mig ändå för att ge dom en chans, så jag öppnade mina ögon och framför mig stod en tjej som jag faktiskt kände igen.
-Pernilla? sa jag förvirrat.
-Linnea? sa hon på samme förvirrade sätt som jag.
-Jaså ni känner varandra, så bra! utbrast pappa och slog händerna emot varandra.
Jag och Pernilla log osäkert mot pappa och sedan började vi alla gå till incheckningen.Kom igen och kommentera nu! Jag har så pass många besökare varje dag, att det borde komma in fler kommentarer! 

Klarar ni 5 kommentarer tror ni? Eller kanske mer? ;)

One Thing ❤ Chapter 20

Filed under: One Thing ❤
Tidigare:

-Hey Liam, sa jag när jag hade tryckt på "svara" knappen.
-Hola Perrie! utbrast han glatt och jag tänkte bara, wtf? värst vad han helt plötsligt hade blivit glad.
-Liam? Don't call me Perrie, and... Why wore you so wierd before?
-Do we have to take that now? I really don't want to talk about that right now, ok?
-Ok, but when we meet, you need to tell me, sa jag bestämt.
-Of course I will, promise. So, what have you got for christmas?


Efter samtalet med Liam, var jag bara mer förvirrad och orolig. Jag ville så gärna veta vad det var med honom. Han hade bara verkat vilja byta samtalsämne hela tiden, så jag förstod ju att något var fel, men vad..?
Jag satt ovanligt tyst i mitt rum. Ingen tv igång, ingen dator, ingen mobil, utan bara mina tankar.
Jag antog att det faktiskt inte var något speciellt, men hur mycket jag än försökte att få bort tanken, funkade det inte. Mitt uti mina tankar, avbröts jag av att dörren öppnades långsamt.
-Och du vill? Den här tiden på dygnet? sa jag och kollade upp, och jag blev inte alls förvånad över att det var pappa som stod där i dörren.
-Jag trodde att du sov. Ville bara säga godnatt! svarade han och gick sedan fram till mig och gav mig en puss och kram.
-Jag älskar dig, det vet du väl? sa han innan han gick ut ur mitt rum.
-Såklart att jag vet, och jag hoppas att du vet att jag älskar dig också?
-Det vet jag, nu, sa han och blinkade med ena ögat. Sen gick han ut och stängde dörren.
-Och förresten, la han till och öppnade dörren igen.
-Vad är det nu? sa jag tröttsamt.
-Jag och mamma har något att berätta för dig imorgon, jag hoppas att du blir glad.
-Säg inte att mamma är gravid! utbrast jag och tog handen för huvudet.
-Din mamma är inte gravid, du får vänta tills imorgon att få veta, godnatt! sa han och gick ut rån mitt rum, igen och stängde dörren.
-Oki, viskade jag tyst och fundersamt för min själv. Istället för att oroa mig för Liam, började jag istället att fundera över vad mamma och pappa skulle berätta för mig. "Jag hoppas att du blir glad" hade pappa sagt. Jag hoppades också att jag skulle bli glad, vad det än var. Eftersom jag var så nyfiken inför imorgon, eller senare idag, klockan var ju trots allt 3 på natten, så gick jag och la mig. Det kändes alltid som om tiden gick fortare då.
Jag borstade tröttsamt och långsamt igenom mina tänder, innan jag släckte i mitt rum och grävde mig långt ner under det sköna varma täcket.

-Upp och hoppa, din loppa, viskade någon tyst i mitt öra och jag öppnade mina ögon direkt, eftersom jag faktiskt var vaken redan.
-Det gick fort, la pappa till som jag hade funnit framför mig.
-Jag var faktiskt vaken, men jag märkte inte att du var här, förklarade jag mig.
-Aha... sa han misstänksamt. Men för att inte vänta, så vill din mamma och jag berätta nyheten så fort som möjligt.
-Nyheten? Mamma var ju inte gravid?
-Nej, det är hon inte.. Ge dig och kom med ut istället, sa han och jag drog snabbt undan täcket, tog på mig mina morgontofflor och gick med pappa ut till varsdagsrummet. När jag kom ut dit, såg jag att brorsan också var där. Han satt på en stol och kollade tröttsamt mot mig. Jag kände även nu att jag var lite trött, men jag ville verkligen veta vad det var för en "speciell" nyhet som vi skulle få reda på.
-Okej... började pappa och han och mamma log stort och förväntansfullt mot varandra.
-Vi kan erkänna att det är två saker, la mamma till.
-Bara kom till saken! utbrast brorsan och jag nickade instämade mot våra föräldrar.
-Okej, okej.. sa pappa och kollade ner i marken.
-Er pappa och jag har bestämt att vi ska flytta till England. Alla blev helt tysta. Det enda som hördes var tvättmaskinen som fanns två rum bredvid oss. Jag tror nästan att brorsan hade slutat andas, för ett tag åtminstonde.
-Den andra är att en annan familj kanske ska flytta med, någon som ni inte känner, men som eran mamma och jag har haft lite kontakt med, fortsatte pappa och allt fortsatte sen att vara så tyst som förut.
Jag var nästan helt mållös. Så många gånger som jag hade sagt att jag hade velat resa eller helt enkelt flytta till England, med dom inte hade brytt sig och bara sagt nej, och nu, när jag faktiskt inte vill flytta, så bestämer dom att vi ska flytta... Föräldrar.

Linneas perspektiv
-Flytta?! Till England?! utbrast jag. Mamma och pappa nickade glatt mot mig.
-Med en annan familj som vi har haft kontakt med, sa pappa medans han fortfarande nickade.
-Vem? frågade jag.
-Ingen som ni vet vilka de är, men dom har en flicka i fin ålder. Då kan kanske ni komma i kontakt.
-Tack mamma, tack pappa. När jag just hade börjat att bli vän med Alice igen, så säger ni att vi ska flytta. Tack! utbrast jag igen och rusade in i mitt rum. One Direction fick mig att le, men inte ens den snygga planschen på väggen fick mig att le. Då var det verkligen seriöst.
Jag ville inte flytta ifrån Alice när vi hade börjat att bli nått sånär vänner igen. Annars skulle jag gärna vilja flytta, men allt var på grund av Alice. Crap, crap, crap!
-Och förresten, vi ska fira nyår med dom också, i London! sa mamma och kom in i mitt rum.
-Varför gör ni så mot mig? Jag hade faktiskt tänkt fira nyår med mina kompisar i år, men nej. Ni ska bara förstöra! utbrast jag och schasade ut henne igen och smällde igen dörren.
Vilken fucking familj ville verkligen fira nyår med oss? Helt ofattbart!
Jag var på så dåligt humör att jag kände för att ringa till Zayn och snacka lite.
Det gick inte många toner, förrän han svarade.
-Hey Linnea! What's up? utbrast han. 
-Hi, nothing special. I'm in a bad mood, sa jag ledset.
-Really? What is it? sa han bekymrat och medlidandes. Jag satte mig ner i min säng och började att berätta.
-Today, my parents told me that we are going to move to the UK with an another family, that I've never even met, and I don't want to move to England. Alice and I starts to getting friends again, and my parents are destroying everything! Sorry that this is going over you.. sa jag fort, bara för att få det undanstökat. Och när jag hade berättat, tog jag ett djupt andetag och pustade ut.
-Wow, that was a lot. But I see... Wait? Did you said England? utbrast han förvirrat.
-Yes, England.
-But, why not England? You know people from England..
-Yeah, sure! Like who? sa jag skrattretandes.
-Ermm.. Like me? sa han osäkert. Någonting sken inom mig och jag kom på att Zayn bodde faktiskt i England, dit vi skulle flytta, ermm.. snart, tror jag.
-Oh my god, you're right! utbrast jag, samtidigt som jag lutade mig tillbaks i min bäddsoffa.
-That's great! We can be near eachother!
-Yeah, we can.. sa jag osäkert. But I think I need to go. So many thoughts, so little brain.
-Ok. We can talk more later, goodbye sweetie!
Jag svarade inte honom på det sista, utan la bara på. Jag var verkligen osäker på det med England. Okej, Zayn var ju nära mig då, men jag visste inte om jag ville vara såå nära honom.
Plötsligt blev jag bara mer och mer bekymrad. Fuck England..

Förlåt tusen gånger om för att det inte kom upp en lååång del i förrigår, men jag hade fullt upp med annat, och tusen gånger förlåt för att det inte kom upp en del igår..
För er skull, satt jag uppe tills nu och skrev en del till er.
Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker att delarna börjar att bli lite tråkiga... Eller?

Aja, kommentera nu! 
Klarar ni 5 kommentarer? ;)

/ Julia!

One Thing ❤ Chapter 19

Filed under: One Thing ❤
Tidigare:

"Really? You are my perfect present. If only you wore here." stod det och det började att pirra i hela mig. Jag kunde inte sitta stilla, så att jag hoppade runt i hela mitt rum av glädje och började att sjunga What Makes You Beautiful jättehögt. Jag hoppade runt i hela mitt rum länge, tills jag plötsligt tappade balansen och trillade av sängen med en smäll.
-Vad håller du på med där inne? skrek mamma ifrån varsdagsrummet.
-Öh.. Ingenting, jag bara.. Äh! skrek jag tillbaks medans jag försökte att resa mig upp.
Jag ska nog ta det lite lugnare nu. Jag reste mig upp och svarade på sms:et från Zayn.

Mobilen låg som placerat min hand medans jag skakade för fullt. Jag kunde inte fatta att jag faktiskt var tvungen att göra det jag nu skulle göra. Jag ville inte, men jag hade förstått att jag faktiskt var tvungen.
-It's the right thing, I promise, sa mamma medans hon höll med båda händerna på mina axlar.
-Can you just go! utbrast jag och schasade ut henne ur mitt rum. Klockan hade nyss blivit 10 på morgonen, men jag var inte trött. Även om jag i vanliga fall brukade sova vid denna tiden. Eller i alla fall brukade jag göra det när jag bodde hemma, vilket jag inte gör nu. Bara över julafton.
Jag samlade mod och andades lugnt in lite extra luft innan jag slog in numret och signalerna gick sakta fram när dem tutade mot mitt öra. En signal gick, två signaler gick, tre signaler gick och på det fjärde, svarade någon.
-Hey Liam! How was your christmas? We haven't spoke since the 24th when you wore leaving. Hon var så lycklig. Jag kunde inte förstöra detta. Jag kände hur jag började att gråta inom mig, utan att säga något.
-Hello? Are you there? sa Pernilla med en osäker ton i sin röst.
-I'm sorry..
-What? What is it?
-I can't do this.. viskade jag för mig själv. Gotta go, see ya! Jag kunde inte. Hon var för lycklig för att jag skulle säga det som jag nästan fruktade mest just nu. Hur skulle jag kunna säga till tjejen som jag tyckte så jävla mycket om, att vi inte kunde träffas mer? Att detta var slutet för oss? Det gick bara inte. Jag ville ju inte att detta skulle vara slutet för oss, definitivt inte!
Släkten var alltid värst. Jag hade glatt berättat för släkten om min nya tjej som jag träffade, stolt som jag var över att kalla henne min, när dem förbjöd mig att träffa henne mer. Ska det verkligen vara så? Ska våra föräldrar bestämma vem som är rätt och inte rätt för deras barn? Jag trodde att det viktigaste var att man tycker om varandra och vill vara med varandra? Har jag totalt haft fel, hela mitt liv?
En sak var i alla fall säker, jag skulle inte bry mig om vad min släkt eller morsa sa.
Som låten, listen to your heart, det var precis det jag skulle göra. Det som kändes bäst för mig.

Det var ovaligt tyst vid lunchen. Hela släkten satt runt ett stort bord. Ingen hade velat säga något sedan jag hade sagt till mamma. "I just want you the best" hade hon sagt flera gånger, men jag hade bara sagt emot henne. Hon ville absolut inte lyssna på mig när jag hela tiden sa hur lycklig hon fick mig att känna mig. Som om jag var mer än bara den band medlemmen Liam Payne. Världens största band. Okej, hon var ett stort fan, det visste jag - men det viktigaste var att det inte märktes, för det gjorde det definitivt inte.
Hon behandlade mig som vilken människa som helst. Det var det som gjorde henne så underbar.
-Some dessert maybe? sa pappa medans han tog sin tomma tallrik och lämnade matbordet. Detsamma gjorde alla i släkten, förutom jag och mamma som satt kvar, tysta som möss.
-I really like her. She makes me feel so happy. She doesn't treat me like a celeberty, she treats me like a normal person. That's what I like about her. Why can't you just accept that? sa jag efter en stunds tystnad. Jag hade känt att jag verkligen behövde säga det som jag sa. Hur mycket hon faktiskt betydde för mig.
-I know that you really likes her, but what if she just playing with you beacause you are a celeberty, you can't know that.
-I know that I can't know that, but am I never gonna get a girlfriend? A life partner? I can not be afraid, because my whole life would be ruined if I would. I take the change, and if It will prove that she has played with me, I just got to take that bang. I'm ready to take changes, if just you can accept her? I really want you to do that.
Meningen var lång, men jag kände att jag behövde säga detta också. Jag ville få henne att förstå. Jag kände hur stolt jag var efter jag hade sagt mitt, nu var det bara att vänta på hennes svar.
Jag hoppades verkligen att hon hade tagit åt sig av vad jag hade sagt och insett att jag inte kan gå miste om saker här i livet. Livet är baserat på att ta chanser, vilket jag gjorde precis just nu.
-That was a long sentence, fick hon fram och jag klarade inte av att kolla på henne ens. "That was a long sentence", var det det enda hon kunde få fram.
-That's all you can say? sa jag kaxigt och rynkade min panna när jag kollade förvirrat mot henne.
-I'm sorry. I don't want to see you get hurt.
-The only one who is hurting me is you, can't you see that? utbrast jag och gick med snabba steg bort från matrummet och in på mitt eget, lilla rum. Jag ville bara försvinna bort, bort till Sverige, Göteborg, där Pernilla var. Ligga bredvid henne i hennes säng, sjunga för henne under vårt träd, höra hennes andetag.
Det var en evighetsfråga innan jag skulle få göra allt det igen.

Pernillas perspektiv
Jag ville så gärna ta upp mobilen och ringa till Liam igen, mest för att höra vad det var som var fel, men jag hejdade mig. Han skulle få ringa till mig och förklara sig. Det var inte meningen att jag skulle behöva ringa och fråga vad det var för fel med honom idag.
Jag som hade blivit så glad över att han ringde, så var han helt konstig. Det kanske hade hänt något?
Just när jag änn en gång hade bestämt mig för att ringa till honom, avbröts jag av att mobilen började att vibrera och jag såg att det faktiskt var Liam själv som ringde. Jag blev rätt glad, men ändå oroad över hur han skulle vara denna gången han ringde.
-Hey Liam, sa jag när jag hade tryckt på "svara" knappen.
-Hola Perrie! utbrast han glatt och jag tänkte bara, wtf? värst vad han helt plötsligt hade blivit glad.
-Liam? Don't call me Perrie, and... Why wore you so wierd before?
-Do we have to take that now? I really don't want to talk about that right now, ok?
-Ok, but when we meet, you need to tell me, sa jag bestämt.
-Of course I will, promise. So, what have you got for christmas?

Förlåt för en väldigt sen del, men jag har typ inte varit hemma på hela dagen..
Eftersom klockan är lite över 1 på natten, orkade jag inte med att skriva en så lång del idag, men det kommer att komma en lååång senare idag, lovar!

Kommentera nu directioners!

One Thing ❤ Chapter 18

Filed under: One Thing ❤
Tidigare:

-That was not funny... sa Liam när han väl hade kommit ner ifrån hästen igen.
-I think it was really funny! utbrast jag och tog armen om hans axlar, medans jag fortfarande skrattade.
-Höhö, sa jag och tog hennes hand. Come with me. Jag drog med henne till bilen där jag hämtade min gitarr, sen satte vi oss under ett träd bredvid stallet på vars en sten.
-What is it? sa hon och log förväntansfullt.
-Quiet. Jag tog ett djupt andetag innan jag tog första tonen och började att spela på gitarren.

-Are you sure you'll be ok?
-Yes Liam, for the fifth time, I'll be ok! sa jag och log typiskt mot honom.
-I just checking.
-Have a good trip back home to England.
-I will, sa han och våra läppar möttes. De bara precis nuddade vid varandra och sen kramade vi om varandra.
-I'm going to miss you, but we will meet soon again, right? frågade jag och höjde mitt ena ögonbryn medans jag djupt kollade in i hans bruna ögon.
-Of course we will! Goodbye. Vi kramades igen en sista gång och sen lämnade han mig med sin mini cooper som han hade hyrt.
-I already miss you, ropade han ifrån bilen på andra sidan vägen. Han kysste sin hand och lät kyssen åka vidare till mig, genom att sträcka ut handen. Jag tog emot den och tog den mot mitt hjärta.
Han log lyckligt mot mig och hoppade in i bilen och körde sedan iväg. Hur skulle jag klara mig utan honom?
Just nu var han nästan allt för mig.

Linneas perspektiv
Jag såg hur killarnas mini cooper svängde in på min gata och jag såg att Liam satt inuti den. Han log mot oss och vinkade, medans vi log och vinkade tillbaks till honom.
-Do you really have to go Zayn? frågade jag och gjorde en ledsen min mot honom.
-If I could, I would stay here forever, but I'm going to celebrate christmas with my family tonight.
-I understand that.
-But I will come and see you soon again, I promise, sa han och tog min hand.
-You don't have to go to me next time, I can come to you instead.
-Do you really think you parents think thats ok? frågade han.
-I don't know... När jag precis skulle fortsätta meningen, tutade Liam ifrån bilen.
-Hey come on before we miss the flight! utbrast han och fortsatte att tuta med fönsterrutan nere.
-I'm coming, wait a minute! ropade Zayn som svar och återföll blicken mot mig igen och skrattade till lite.
-I think I gotta go.. 
-Go then, sa jag och log. But I'm gonna miss you. Jag gick ett steg närmare honom och gav honom en kram. Jag fick gå upp lite på tå, men allt för att få ge honom en sista kram.
-I call you tomorrow babe, sa han och gick sedan till bilen och satte sig. Innan dom åkte vinkade båda glatt till mig och lämnde sedan gatan. Nu stod jag ensam kvar utanför mitt hus medans snön föll mot marken.
Detta jullovet skulle nog bli den bästa på många år. Om man tänkte efter, så hade Zayn och jag faktiskt tagit det lite lugnt. Vi hade inte gått för fort fram, utan mest umgåtts för att lära känna varandra bättre. Jag ville inte att det skulle gå för fort fram heller. Jag är inte van vid att ha en relation, och jag vill att mitt och Zayns förhållande ska vara länge, om det nu skulle bli så en dag. Därför vill jag lära känna honom bättre innan vi tar nästa steg.
Därför hade vi inte kysst varandra heller. Men jag tror att Zayn ändå tänkte samma sak, så vidare han inte alls kunde tänka sig ett förhållande med mig i framtiden, utan bara ville vara vänner.
Den frågan skulle jag nog ha inom mig ett rätt bra tag. Bara vänner, eller mer än vänner?
-Vad är det med dig Linnea? Du är så tyst ikväll.

Jag ville knappt ens lyssna på pappa. Varför kunde han inte bara låta mig vara som jag var?
-Va? Det är inget med mig. Pappa? Jag är trött, så jag går nog och lägger mig.
-Redan? Klockan är bara nio! utbrast han, men jag ville inte lyssna. Jag fortsatte till mitt rum och stängde dörren. Julafton och jag skulle vara såhär tråkig.. Att sakna gjorde ont. Tänk om Zayn och jag skulle bli tillsammans, då skulle jag säkert sakna han ännu värre och det skulle bara göra mer och mer ont i mitt hjärta.
Jag orkade inte med att sakna folk hela tiden. Jag saknade Alice också, men henne hade jag knappt hunnit tänka på, sedan Zayn hade kommit. Men nu flög hon också upp i mitt huvud hela tiden.
Det knackade på min dörr och jag ryckte ivrigt till.
-Är du säker på att du mår bra? sa pappa och satte sig i sängen bredvid mig. Det har ingenting att göra med Zayn eller så? fortsatte han. Jag satt tyst. Jag ville inte ljuga för pappa, som betydde mer än något annat för mig, så att därför bestämde jag mig för att istället inte säga något alls.
-Har han sårat dig? fortsatte han.
-Med att lämna mig ja. Jag orkar inte med att sakna honom så här mycket redan, pappa.
-Är ni tillsammans? frågade han och jag spärrade upp ögonen.
-Pappa.. Zayn och jag är inte tillsammans, men han betyder sjukt mycket för mig, därför saknar jag honom så mycket.
-Bra, för att jag tycker att eran åldersskillnad är rätt stor. Men du, om eran relation skulle utvecklas till mer, så stöttar jag det. Zayn är en bra kille, han var så trevlig igår. Jag gillar honom, även om han är en superstjärna.
-Jag vet, och du brukar ju inte gilla superstjärnor, så att jag är stolt över dig pappa. Men du kommer alltid att betyda mest för mig! utbrast jag och kramade om honom länge. Han kysste mig i pannan och lämnade sedan mitt rum. Det kändes bättre av att ha pratat med pappa lite, men jag saknade honom fortfarande.
"Got any fun gifts?" skrev jag i ett meddelande på mobilen som jag sedan skickade till Zayn. Jag ville höra hur läget var hos honom, när jag ändå satt själv på mitt rum med en julmust i näven.

Jag vaknade av att min mobil vibrerade till. Min blick föll på klockan som var bredvid min säng och till min förvåning, var klockan redan 1 på natten.
"Actually, I have. What about you?" stod det och jag blev glad över sms:et, även fast han svarade lite sent.
"I got the perfect presents! Hope you having fun, merry christmas!" skrev jag som svar. Nu var jag så pigg av Zayns sms att jag inte kunde somna om, fast det var nog bäst det. Våra gäster var fortfarande kvar hos oss, vilket dom alltid var vid denna tiden. Dom brukade alltid stanna kvar lite länge på julafton, till typ 2 eller 3.
Jag gick ut till vardagsrummet där alla satt runt spisen som glödde så vackert, och när dom såg mig, sken dom upp.
-Jaså, du var vaken! Vi trodde att du sov, sa pappa och tog ut armarna. Jag satte mig i hans knä och kramade honom tröttsamt, även fast jag inte var trött.
-Du kanske borde ta och sova lite? fortsatte han. Jag nickade och kysste han på kinden och vinkade av de andra. Innan jag återvände till mitt rum, tog jag alla mina julklappar som jag hade fått i min famn och tog en till julmust i kylen. Man måste bara älska julmust, för det gjorde jag i alla fall!
-Tomten var snäll i år va? Extra många paketer! sa pappa och blinkade mot mig.
-Du vet att jag inte tror på tomten va? sa jag osäkert till honom.
-Tomten finns visst, jag såg honom i morse när han la alla paketerna under granen!
-Ja, visst pappa! sa jag innan jag gick in på mitt rum och stängde dörren. Jag hörde hur de andra skrattade efter mig och jag bara vickade på huvudet och slängde mina saker i sängen.
Jag tog upp mobilen och såg att jag hade fått ett nytt sms av Zayn, igen.
"Really? You are my perfect present. If only you wore here." stod det och det började att pirra i hela mig. Jag kunde inte sitta stilla, så att jag hoppade runt i hela mitt rum av glädje och började att sjunga What Makes You Beautiful jättehögt. Jag hoppade runt i hela mitt rum länge, tills jag plötsligt tappade balansen och trillade av sängen med en smäll.
-Vad håller du på med där inne? skrek mamma ifrån varsdagsrummet.
-Öh.. Ingenting, jag bara.. Äh! skrek jag tillbaks medans jag försökte att resa mig upp.
Jag ska nog ta det lite lugnare nu. Jag reste mig upp och svarade på sms:et från Zayn.


Jag hoppas att alla har haft en riktigt bra julafton? Någon som fick något som dom verkligen önskade sig? Kanske några 1D saker?
Själv skulle jag ha fått en hoodie som det stod "1D One Direction" på, men den har inte kommit än, så jag hoppas att jag får den denna veckan! 

Jag försöker att bättra mig med längre delar, som ni önskade och jag hoppas att ni tyckte om dagens del!

Klarar ni 6 kommentarer? Jag vet att ni har klarat det!

One Thing ❤ Chapter 17

Filed under: One Thing ❤
Tidigare:

Vi väntade glatt och förväntansfullt utanför dörren. Liam knackade sakta och osäkert på och jag gjorde en rolig grimas mot honom, så att plötsligt började båda att skratta för fullt. Fotstegen inifrån kom närmare och närmare och mitt hjärta bultade av förväntan. Hur skulle hennes min se ut när hon såg oss?
Dörren öppnades långsamt och när den väl var uppe helt, såg jag Linnea stå där med värsta chocken i ansiktet.
-Happy almost christmas!

-Zayn, what are you doing here? utbrast Linnea och kom några steg närmare mig.
-I just wanted to come and see you, of course! sa jag och kramade om henne n'r vi var tillräckligt nära varandra.
-But how did you know were I was living? I mean, you are not a private detectiv, right? sa hon och kollade fundersamt på mig. Liam stod bara och glodde på oss. Han kände sig säkert lite utanför, men jag brydde mig inte.
-Hello? Are not I gonna get a hug? utbrast Liam och vi vände oss om, och fann honom stå med armarna i kors och kollade ledset mot oss.
-Oh, sorry Liam! Of course you are gonna get a hug! sa Linnea och gav honom en kram också. Jag såg hur hans ledsna mun förvandlades till en mycket glad mun och tillslut stod vi alla utanför Linneas hus och skrattade.
-Pernilla is not here, right? frågade Liam och kollade försiktigt in i huset.
-No.. I haven't seen her since the London trip.

Liams perspektiv
Fan för Zayn! Han sa att Pernilla skulle vara där också, men så var hon inte det. Jag drog bort honom från Linnea.
-Hey, where do Pernilla lives? frågade jag och han gav mig ett litet papper med adressen på.
-See ya bro and see ya Linnea! I'm out of here! sa jag och satte mig i bilen som vi hade hyrt och innan jag körde iväg, såg jag hur Zayn tog Linneas hand och gick in till henne. Jag log och trampade sen på gasen.

Det tog lite tid att hitta, men tillslut var jag framme där Zayn hade sagt att Pernilla bodde. Jag gick ur bilen och stod och kollade på huset ett tag. Det såg verkligen inte ut som Linneas. Det var lite skruttigare och stökigare ut än Linneas, men det gick väl att bo där.
Jag samlade mod, innan jag höjde knytnäven och knackade på dörren några slag. Fotstegen hördes inifrån och jag var påväg att vända om, men när jag kom till att tänka på hur glad hon skulle bli, stannade jag ändå kvar.
Dörren öppnades och till min förvåning, stod en man i kanske 40 årsåldern.
-Ja? sa han kaxigt och kollade underligt på mig.
-Is Pernilla here? frågade jag och log snett.
-Vem är du? sa han.
-What? I don't understand.
-Pernilla är inte här! utbrast han och vickade på huvudet. Inte för att jag förstod ett skvatt av vad han sa, men jag förstod att när man vickar på huvudet, så betyder det nog nej.
-Sorry, I think I'm wrong! ursäktade jag mig, innan jag log ett fejkat leende och sedan gick ner för trappstegen igen i besvikelse. Fan för Zayn att han sa fel adress till mig. Han gjorde bergis det med flit!
Jag skulle just ta upp mobilen för att ringa till Zayn och skälla ut honom, när någon rör vid mig.
-Liam? Is it you? sa någon och jag höjde blicken och såg att framför mig stod Pernilla.
-Pernilla? utbrast jag medans jag tog tag i henne och kramade henne hårt. Jag snurrade runt med henne tills jag blev yr.
-Why was you talking to my neighbours? sa hon förvirrat och log snett mot mig.
-Ermm.. Okey, I thought that was your house, but it was actually wrong..
-You unbelivable! Why are you even here? utbrast hon och log stort. Jag verkligen älskade hennes leende!
-I wanted to see you of course!
-How sweet! But let us go instairs, it's very cold out here. Jag tog händerna om mig själv och nickade sen ivrigt som svar. Hon tog min hand och följde mig in till hennes hus.

Jag hade haft fel. Det var hennes grannar som jag gick in till. Jag tänkte väl ändå att hon inte kunde bo i ett sånt ruttet hus.. Pernillas hus var otroligt fint! 
-Soo.. Where is all the horses? sa jag och kollad emig nyfiket runt omkring mig.
-They are not here silly! utbrast hon och skrattade.
-But, where are they then?
-Well, not here. They are at the stable.
-Ah! Can we go there? I've never even seen a real horse before... sa jag och log snett.
-Have you never even seen a real horse?! You are joking, right? Jag vickade osäkert på huvudet, men log samtidigt.
-Well. The stable is not open today, but tomorrow is it..
-So, we go there tomorrow then! utbrast jag och satte mig ner på en stol vid middagsbordet.
-Sure, but where are you staying?
-With you.

Jag älskade att ha Pernilla så nära mig. Hon låg precis intill mig i hennes säng och jag kunde höra hennes andetag, långsamt.
-Are you sleeping? viskade jag tyst, utan att få något svar. Då antog jag att det var dags för mig också att sova. Imorgon skulle det bli en lång dag med att rida på hästar. Jag skulle säkert trilla av hästen så fort jag kom upp på den, om jag kom upp på den.
Jag lät mina läppar pressas mot hennes ljusröda kinder och kysste henne lätt, innan jag vände mig om. Det bästa var om jag inte var mot hennes håll, för då skulle jag inte kunna koncentrera mig på att sova, utan bara så hur underbart söt och härlig hon var.
Jag kände frestelsen av att vända mig om hela tiden, ända tills jag plötsligt somnade.

Pernillas perspektiv
Jag vaknade av att jag kände ögon som stirrade på mig. Självklart antog jag att det var Liam.
-Liam, stop! I don't like when people staring at me! utbrast jag och skrattade till lite. När jag sedan öppnade ögonen, såg jag att min bror stod där och kollade underligt på oss.
-Vem fan är han?
-Vad gör du här? Ut ifrån mitt rum! skrek jag och hoppade ur sängen för att schasa ut honom ur mitt rum.
- Om du berättar för mamma och pappa om det här, så dödar jag dig! viskade jag argt till honom innan han gick.
-Bara för det ska jag berätta för dom!
Ibland bara hatade jag min bror för mycket. Om han berättade för mamma och pappa om att Liam var här, utan att de visste om det, så skulle jag verkligen döda honom!
Jag hann knappt vända mig om förrän mamma och pappa stod vid dörren och kollade på oss.
-Vem är han och vad gör han här? sa pappa och pekade på honom som om han var ett ting. Jag riktade blicken mot honom där han låg så sött och sov.
-Det är Liam i One Direction, ser ni inte det? viskade jag och de började att närma sig honom för att se att jag inte ljög.
-Ge er! Det är han, bara gå!
-Men du kunde ju ha frågat oss innan du sa till honom att sova över! sa pappa argt och bestämt.
-Jag vet, jag glömde, men gå nu!
Jag schasade ut dom och stängde dörren.
-So.. That was your parents? sa Liam som nyss hade vaknat. Han hade säkert varit vaken hela tiden, bara att han ville tjuvlyssna lite.
-Did you heard them? Han nickade osäkert och log.
-Not that I understanded what they said, but yes, I heard them! Jag log mot honom innan jag gick fram och satte mig på sängen där han låg.
Han reste sig upp och började att hångla med mig och jag bara hängde med.
-Vad gör ni? hördes en röst. Vi avbröt och jag såg att min bror stod där igen.
-Men lämna oss för fan! skrek jag och kastade en kudde på honom. Han rusade iväg direkt och Liam började att asflabba. 
-You are crazy!
-I know. But we need to get ready now if we are going to the stable! sa jag och hjälpte honom att komma upp ur sängen.
-Okey, okey.

-I can't do this Pernilla. I just can't! utbrast Liam som nyss satt på hästen. Det hade tagit evigheter bara att få upp honom på den, nu var det bara att vänta på att hästen skulle röra på sig.
-You can do it, come on now!
-Help me to get down again, please! Han var lika rädd som ett litet barn som blir rädd för tomten på julafton.
-Pussy! skrek jag mot honom och han gjorde en ledsen min mot mig, medans jag asgarvade.
Plötsligt for hästen iväg i full galopp och Liam flög med. Hans ansikte såg så roligt ut att jag nästan kissade på mig, så mycket som jag skrattade.
-That was not funny... sa Liam när han väl hade kommit ner ifrån hästen igen.
-I think it was really funny! utbrast jag och tog armen om hans axlar, medans jag fortfarande skrattade.
-Höhö, sa jag och tog hennes hand. Come with me. Jag drog med henne till bilen där jag hämtade min gitarr, sen satte vi oss under ett träd bredvid stallet på vars en sten.
-What is it? sa hon och log förväntansfullt.
-Quiet. Jag tog ett djupt andetag innan jag tog första tonen och började att spela på gitarren.

Baby I will not poutBaby I will not cryCause I got your love this Christmas time.When the snow's on the groundAnd it's freezing outsideI got your love this Christmas time.
On every list I've ever sentYou're the gift I'd love the bestSo deck the halls and all the rest, warm me upWith your Christmas love
Hey angel in the snowI'm under the mistletoeYou are the one for my very own Christmas loveTell Santa I'm cool this yearMy present is standing right hereThank God above for my very own Christmas Love
Like a beautiful tree, you can light up the roomBut your kind of star can't be removedLike a beautiful carol, I get lost in your songAnd I will forever sing along
On every list I've ever sentYou're the gift I'd love the bestSo deck the halls and all the rest, warm me upWith your Christmas love
Hey angel in the snowI'm under the mistletoeYou are the one for my very own Christmas loveTell Santa I'm cool this yearMy present is standing right hereThank God above for my very own Christmas love
All the lovers round the worldI can sing you Merry, Merry ChristmasMerry Merry ChristmasAnd every boy and every girlStay close to the ones you loveAnd thank God aboveThat you got someone this yearThat can fill your heart with cheer
Hey angel in the snowI'm under the mistletoeYou are the one for my very own Christmas loveTell Santa I'm cool this yearMy present is standing right hereThank God above for my very own Christmas love
Hey angel in the snowI'm under the mistletoeYou are the one for my very own Christmas loveTell Santa I'm cool this yearMy present is standing right hereThank God above for my very own Christmas love
(For my very own Christmas loveFor my very own Christmas loveGimme a kiss, babyGimme a kiss, baby)
Hennes läppar nuddade vid mina och kyssen varade länge.Rätt lång del, men det är ju faktiskt julafton, så jag bjuder på denna delen :D
Hoppas att ni tycker om den!

HA EN RIKTIGT BRA JUL ALLIHOPA!

Klarar ni 7 kommentarer, eller kanske mer? :)

GILLA PÅ FACEBOOK.

Filed under: Blandat
Hej allihopa! 
Glöm inte att gilla bloggen på facebook!
http://www.facebook.com/pages/MyDirectionInfection/207778145972432

IMORGON BLIR DET EN LÅÅNG DEL FÖRRESTEN :D

One Thing ❤ Chapter 16

Filed under: One Thing ❤
Tidigare:

-Erm.. Du skrek, så jag skulle kolla så att du var okej. Ehh, vad håller du på med? sa han förvirrat och jag kunde inte hålla mig för skratt.
-Pappa. Far. Fader. Farsan. Du förstår inte min lycka just nu!
-Tydligen inte, sa han och gav mig en mjukare variant av en bitch blick och lämnade sen mitt rum.
Jag skrattade för mig själv och tänkte att jag faktiskt älskade min pappa oerhört mycket.
Han var så härlig att jag fick rysningar.Jag vaknade av att någon rusade in i mitt rum och började att hoppa i sängen.
-Zayn! Zayn! Zayn! upprepade Louis och Harry flera gånger medans de hoppade som galningar på mig.
-I'm sleeping, go out of my room! skrek jag och vände mig om så att jag låg på mage och tog en kudde över mitt huvud.
-It's christmas tomorrow Zayn! skrek Louis igen glatt.
-Yeah, so?
-So? "It's the most beautiful time of the year"! utbrast Harry.
-Yeah, right!
-And it has come a little bit snow since last night, look! utbrast Niall som tydligen också hade kommit in till mitt rum.
-Just go, I want to sleep, sa jag och schasade ut dem och stängde dörren. Sedan slängde jag mig i sängen igen för att på ett nytt försök, somna om.
Efter ett tag när jag hade legat i sängen och försökt somna, insåg jag att det inte fanns någon mening med att försöka mer, det gick bara inte.
-Thanks for that guys! skrek jag mot dom, innan jag gick upp ur sängen i besvikenhet. Jag tog på mig ett par gråa mjukisbyxor, ett vitt linne och en kofta. Sen ville jag ha något att dölja mitt ansikte med, så jag tog även på mig en keps och gick sedan ut ur mitt rum.

-But hey man! Did you sleep well? sa Harry retsamt och vände sedan huvudet mot Louis och de började att fnissa mot varandra.
-Couldn't sleep better.... sa jag som svar och satte mig ner hos Liam och Niall som satt och åt frukost. Plötsligt vibbade min mobil till och jag såg att meddelandet var ifrån Linnea, så jag gick till mitt rum igen så att de andra inte skulle börja retas och hålla på.
"Happy almost christmas!" stod det och jag började att få lite skrattanfall. "Happy almost christmas", hon var för gullig. Jag skickade iväg ett snabbt svar till henne.
"Happy almost christmas on you to! You're just so cute!" Jag log över en tanke som jag nyss kom på. Skulle jag göra det, eller skulle jag inte? Klart som fan att jag skulle göra det! 
Jag skyndade mig att duscha, klä på mig lite finare kläder och fixa håret. När jag kom ut ur mitt rum kollade alla mysko på mig.
-Where are you going young man? sa Louis bestämt och allvarligt.
-Ermm.. Liam, can you come here? sa jag och pekade på golvet under mig osäkert.
-Sure, what is it bro? Jag viskade i hans öra vad dte var och han nickade ivrigt till svar.
-We are going out and.. erm.. do something! utbrast Liam och vi for iväg ut genom dörren och ut i bilen.

Linneas perspektiv
-Varför svarar han inte? viskade jag tyst för mig själv. När en lång tid hade gått, slutade jag att vänta på ett svar och slängde istället iväg mobilen. Jag låg kvar i sängen och kollade upp i taket, där en plansch på One Direction fanns. Typ världens snyggaste bild på dom!
Mobilen började att spela What Makes You Beautiful. Först trodde jag att dte bara var musik som sattes igång, men sen insåg jag att det var mobilen som ringde. Till min besvikelse, var det inte Zayn som ringde, utan någon annan. Jag visste inte vem det var, men jag var så uttråkad, så att jag svarade ändå.
-Hej, det är Linnea.
-Linnea, lägg inte på! sa en röst och jag hörde ganska fort att det var Alice.
-Varför? Vad vill du?
-Jag vill säga förlåt, okej? Jag inser nu, efter du sa till mig, hur taskig jag faktiskt har varit mot dig! Vet du hur mycket jag ångrar allt jag hade gjort? Du tog med mig till London så att jag fick träffa killarna och så behandlar jag dig såhär! Förlåt tusen gånger om!
-Tack. Bra att du har insett det nu, sa jag.
-Snälla! Jag vill att det ska bli som förut.
-Jag kan inte riktigt förlåta dig än..
-Det är julafton imorgon, och jag har ett paket till dig.. sa hon osäkert. Jag märkte att hon faktiskt var ledsen, men jag kände mig helt jättekonstig om jag bara förlät henne direkt.
-Jag vet inte Alice. Men jag måste faktiskt gå nu, mamma ropar på mig, sa jag och la på direkt efter jag hade sagt meningen.
Det var en vit lögn som jag drog, som min morfar brukade att säga när han levde. Jag orkade inte med henne just nu. Jag väntade faktiskt på att Zaynster skulle svara på mitt dumma äckliga sms. Lite irriterad får man bli. Han brukade alltid svara på mina sms.

Min mobil ringde och mitt leende föddes på nytt när jag såg vem det var som ringde.
-Hola Zaynster!
-Vas happenin? utbrast han och jag log stort för mig själv. När han sa "vas happenin" så kändes det som om något pirrade inom mig. Den meningen gjorde mig bara så glad!
-Not that much.. I'm actually kinda bored! sa jag och gjorde en ledsen min för mig själv. Inte visste jag varför. Det var ju inte så att han kunde se mig direkt..

Zayns perspektiv
-Really? It looks like you do something, sa jag och kikade försiktigt in genom fönstret, men flyttade mig snabbt undan när hon kollade ut.
-What? sa hon glatt men ändå hörde jag hur förvirrad hon var. Jag började att skratta, men försökte att hålla den större delen av mitt skratt inom mig. 
Jag märkte hur Linnea började att gå fram till fönstret där jag och Liam stod, så jag flyttade mig snabbt bort därifrån så att hon inte skulle se mig.
-No, nothing! sa jag och log stort mot Liam, som nästan skrattade ihjäl sig.
-You are scaring me Zayn! sa hon oroligt.
-Don't worry babe! I was just kidding!

Vi väntade glatt och förväntansfullt utanför dörren. Liam knackade sakta och osäkert på och jag gjorde en rolig grimas mot honom, så att plötsligt började båda att skratta för fullt. Fotstegen inifrån kom närmare och närmare och mitt hjärta bultade av förväntan. Hur skulle hennes min se ut när hon såg oss?
Dörren öppnades långsamt och när den väl var uppe helt, såg jag Linnea stå där med värsta chocken i ansiktet.
-Happy almost christmas!Chapter 16 här då. Ni önskade lite längre delar, och jag tycker att denna delen är åtminstonde liite längre än vanligt, eller kanske inte.. Vet inte..  ;)
Vad tror ni att hon säger när hon ser honom?

Klarar ni 5 kommentarer, eller fler kanske?

/ Julia!

One Thing ❤ Chapter 15

Filed under: One Thing ❤
Tidigare:

-Of course I love you Zayn! utbrast hon och jag släppte nu ut skrattet.
-That's what I wanted to hear, sa jag efter jag hade lugnat ner mig lite och vi skrattade ett tag innan vi sa hejdå och la på.
Jag slängde mig i sängen och kollade upp i taket. Jag längtade verkligen tills jag skulle få träffa henne igen.
Hon var för gullig och underbar!


"It's the most beautiful time at the year, lights fill the streets spreading so much cheer
I should be playing in the wintersnow, but I'mma be under the mistletoe".
-This is Justin Bieber everybody! utbrast programledaren medans alla applåderade fram Justin på scenen, även vi. Vi stod backstage medans Justin började att sjunga på sin låt "Mistletoe". Niall stod och sjöng till, medans vi andra knappt ens kunde en enda mening av låten, eller jo, vi kunde refrängen.
-Go Bieber! ropade Niall medans han sjöng och dansade glatt till. Vi stod och skrattade åt honom, så rolig han såg ut.

-Hey Justin! You wore great out there! utbrast Niall när Justin väl hade gått av scenen.
-Thanks man! svarade han med ett leende på läpparna och gjorde ett handslag med Niall. Snart var det våran tur att gå ut för att både sjunga och bli intervjuade.
-That was Justin Bieber with Mistletoe! Coming up - One Direction with Gotta be you. Don't miss is! sa programledaren och sen blev det paus i programmet.
-Is this program availble in Sweden to? frågade jag Zayn.
-I don't know Liam. Maybe. Jag hoppades att programmet var tillgängligt i Sverige också så att Pernilla kanske kunde se oss. Jag var väldigt nervös inför intervjun. Tänk om dom hade sett mig med Pernilla och kanske skulle fråga något om oss. Vad skulle jag säga? "Ja, hon är en trettonåring ifrån Sverige som jag tycker väldigt mycket om" eller vad skulle jag säga? Kanske det med tretton år var lite taskigt att avslöja, även om det faktiskt var sant.
-Nervous? frågade Zayn med ett oroligt leende på läpparna.
-A little.. What if they ask questions about Pernilla? What am I going to say?
-The truth. That you relly likes her, even if she's from Sweden. The truth is always the best. I'm going to say the truth if they ask me about Linnea.
-You're right. But why am I still soo nervous?
-I don't know, sa han och ryckte tveksamt på sina axlar. Jag var mest rädd för att säga något helt olämpligt eller göra något fel. Jag ville inte sumpa detta mellan mig och Pernilla, det ville jag verkligen inte.

-Welcome back people! We has listen to Justin Bieber with Mistletoe and now, it's time for a band. They have took the whole world with a storm and now they are here to performance for us. Can I call up Niall, Harry, Liam, Louis and Zayn on stage? It's One Direction everybody!
Gotta Be You började att spelas i högtalarna och vi hoppade med glädje upp på scen och började att sjunga med musiken.
 
"Girl I see it in your eyes you're disappointed, cause I'm the foolish one that you anointed with your heart, I tore it apart
And girl what a mess I made up on your innocence, and no woman in the world deserves this,
But here I am asking you for one more change
Can we fall, one more time? Stop the tape, and rewind, oh and if you walk away I know I fade, cause there is nobody else

It's gotta be you
Only you
It's gotta be you ´
Oh, only you

Now girl I hear it in your voice and how it trembles
When you speak to me I don't resemble, who I was
You've almost had enough
And your actions speak louder than words
And you're about to break from all you've heard
Don't be scared, I ain't going no where

I'll be here, by your side
No more fears, no more crying
But if you walk away
I know I'll fade
Cause there is nobody else

It's gotta be you
Only you
It's got to be you
Oh, Only you

Oh girl, can we try one more, one more time?
One more, one more, can we try?
One more, one more time
I'll make it better
One more, one more, can we try?
One more, one more,
Can we try one more time to make it all better?

Cause it's gotta be you
Its gotta be you
Only you
Oh, Only you

It's gotta be you
Only you
It's got to be you
Oh, Only you

Låten var slut och vi alla log stort åt alla applåder som vi fick. När applåderandet började att ta slut, efter ett väldigt långt tag, så satte vi oss ner i soffan som stod en bit bakom oss.
-That's One Direction everybody! ropade programledaren ut i sin mick som satt på hans kind och applåderade samtidigt.
Vi nickade och fortsatte att le.
-So.. We all know that we have some questions for you guys. It's many fans who has sent in questions, but I have choosed the best of them.
-Great! Let's hear the firt one! utbrast Harry glatt.
-Take it chill young man! The first question is for Zayn. Jag såg hur Zayn började att skaka, men jag lugnade honom med en blick som jag gav honom. Jag var bäst på att lugna killarna med min speciella blick.
-Bring it on! sa han och log osäkert.
-The firt question is from Elina Wills, who asks if it's true that you are dating a Swedish fan. Is that true Zayn? frågade han förväntansfullt och nyfiket.
-Ermm.. Yes, it's actually true.
-Really? Is she watching this right now maybe?
-I don't know. I hope so! utbrast Zayn och log ut mot publiken. Okej. Både jag och Zayn var avslöjade med att ha varit med svenska fans, crap! Hoppas att det inte skulle komma en fråga om mig och Pernilla.
-And what I have heard, Liam is dating a Swedish fan too? sa han och vred sitt huvud och blick mot mig.
-What me? sa jag förvirrat. Skit. Vad höll jag på med?
-Yes, you!
-You got me! But yes, I do that too! She's really great!
-That's good! Can you tell us a little about her?
-I don't know if she want me to do that.. sa jag och gjorde en osäker min till alla i publiken som nyfiket satt och väntade på att jag skulle börja att berätta.
-Come on Liam! viskade Zayn i mitt öra. Just tell her name and.. Shit!
-Right, I can't! viskade jag tillbaks.
-Well, what I have heard is she younger than you, is that true? fortsatte programledaren självsäkert.
-She is, but that what makes her beautiful! utbrast jag och alla började att applådera och skrika mot mig, på ett bra sätt.

Pernillas perspektiv
"But that what makes her beautiful" Meningen försvann inte ur mitt huvud. Meningen som Liam hade sagt om mig. Det var helt otroligt gulligt sagt av honom. Programledaren visste säkert hur gammal jag var, men jag var ändå rätt glad att han inte sa det högt, utan bara att jag var yngre än Liam.
Min mobil ringde och mina tankar om Liam försvann plötsligt.
-Hej Emilia! utbrast jag när jag svarade.
-OMG, dom pratar om dig på BBC Chanel! skrek hon i luren och jag bara vickade självsäkert på huvudet.
-Emilia, lugna ner dig. Jag vet det. Det blev tyst ett tag.
-Äh! Vem försöker jag lura? OMG, Liam pratade om mig på BBC Chanel, ahh!! skrek jag av glädje och slänge mig fort ner i min säng och bara njöd av själva tanken.
-Hur mycket tur kan man faktiskt ha i sitt liv? sa Emilia.
-Jag vet inte, men fatta vad glad jag är! "But that what makes you beautiful", hur gullig kan man vara?!
-Lyllo dig. Men det var bara det, jag måste faktiskt gå nu, mamma får damp!
-Okej, puss älskar dig Emilia!
-Älskar dig med Pernilla!
Jag la på och slängde mobilen ifrån mig. Mina ögon stängdes och framför mig förställde jag mig Liam stå och le sitt vackraste leende mot mig. Jag föreställde mig även honom, ta fram sin hand mot mig och fråga om en dans.
När jag öppnade ögonen, var det inte Liam framför mig, utan det var min pappa som stod där och kollade skumt på mig.
-Erm.. Du skrek, så jag skulle kolla så att du var okej. Ehh, vad håller du på med? sa han förvirrat och jag kunde inte hålla mig för skratt.
-Pappa. Far. Fader. Farsan. Du förstår inte min lycka just nu!
-Tydligen inte, sa han och gav mig en mjukare variant av en bitch blick och lämnade sen mitt rum.
Jag skrattade för mig själv och tänkte att jag faktiskt älskade min pappa oerhört mycket.
Han var så härlig att jag fick rysningar.Lite sen del kanske, men det gör väl inget?
Skrev åtminstonde lite längre del nu, och jag hoppas att ni tycker om den!

Klarar ni 5 kommentarer kanske? Eller mer? :)

LÄNK

Filed under: Blandat
Hej alla söta människor som läser min blogg! 
Tusen tack för det! :)

Jag vill länka en kompis blogg, änn en gång, men hon har förlorat lite läsare.. Hon skriver faktiskt jättebra, men hon behöver ert stöd för att utvecklas, som jag har gjort under min tid som novellbloggare! 
Så gå gärna in, läs och langa en kommentar! Det betyder mer än vad ni anar! :)

http://novellsofjohanna.blogg.se/
<3

One Thing ❤ Chapter 14

Filed under: One Thing ❤
Tidigare:

Jag vågade. Jag hade aldrig stått på mig som idag. Inte hade Linnea stått på sig som hon gjorde med mig idag. Vi båda vågade. Jag var verkligen tvungen att säga förlåt till henne.
När hon hade skällt ut mig, eller rättar sagt sagt till mig, så kände jag mig dummare än dummast. Hon hade haft helt rätt med allt hon sa, det var därför jag tillslut inte kom på vad jag skulle svara henne. Därför hade jag stått helt tyst och kollat ner i golvet.
Om hon bara kunde förlåta mig, skulle vi bli BFF's igen!

"This is the moment when I, falling in love with you. I wish we could stay here forever, you and me,"
-Absolutely great Liam! Jag vände mig om med ett ryck och såg hur våran manager stod och applåderade för fullt. Jag la ner gitarren och tog undan alla papperna som fanns bakom mig.
-What was that for a song? frågade han och började att närma sig mig för att kolla på det jag gömde.
-It's nothing, sa jag som svar och vickade samtidigt på huvudet.
-Sure nothing, Liam. It was great! Why are you hiding?
-You don't need to know everything, right? sa jag och lyfte på ena ögonbrynet. Jag såg hur han blev chockad över det jag sa, men jag menade det faktiskt. Han skulle alltid bry sig om allt som vi gjorde. Lite privatliv kanske man vill ha, utan att folk ska veta allt hela tiden.
-I'm sorry, but it's nothing. Really! sa jag igen, när jag såg hur ledsen han såg ut.
-Okey, okey. I'm gonna let you be alone, sa han och gick sedan ut ur mitt rum, till de andra.
Jag tog upp gitarren igen och började att sjunga. "This is the moment when I, falling in love with you. I wish we could stay here forever, you and me......."

-Good song. Have you wrote it? sa Harry när jag väl kom ut ur mitt rum igen. Jag snurrade ett varv med mina ögon och nickade sedan som ett svar på frågan.
-Really?
-Yes, sa jag bestämt.
-Really?
-No.
-So why did you say you did? sa Harry ledset.
-You are wierd Harry. Yes, I have wrote it!
-Ahh! sa han och log stort, medans jag bara vickade på huvudet.
-But how does it go with the Swedish girl? KOTTBULLAR! Jag skrattade först länge innan jag svarade honom.
-It goes, okey.. I actually miss her.
-Aww, Liam! utbrast han och började att krama mig och pussa mig över hela ansiktet.
-Harry! Get off from me! utbrast jag och försökte att slå bort honom från mig med ett leende på läpparna.
-I just love you so freakin' much! sa han och fortsatte.
-Harry! I can't belive this! You're cheating on me! utbrast Louis när han kom in i vardagsrummet och såg oss hålla på.
-I'm so sorry hun! sa han och släppte mig. But It was actually Liam who forced me! Han pekade på mig och jag ryckte till.
-Hey!
-Liam.. How can you do like this to us? sa Louis ledsamt och jag bara skakade på huvudet och var nära ett skrattanfall på riktigt.
-Come Louis darling! We leave this stupid, bad man alone! I know a good spá we can go to, if you want?
-Oh, really? sa Louis och de började att gå mot dörren. Precis innan de pöönade dörren och gick ut, gjorde Harry ett tecken mot mig, vilket betydde "call me" och jag kunde inte hjälpa det, men jag bara brast ut i skratt och slängde mig i soffan.
Vilken drama. Triangeldrama. Typiskt Harry att tafsa och hålla på med alla!

Zayns perspektiv
Det tutade några gånger, sen svarade Linnea.
-Hey Zaynster!
-Hey Linneaster! utbrast jag och hon började att skratta. I miss you!
-I miss you to Zaynster! How does it go with the tour?
-Absolutely great! The fans are crazy, but we love them.
-And we they loves you! utbrast hon och jag kunnde inte undgå att le för mig själv.
-They? sa jag finurligt.
-Yes.. They, huh?
-So you don't loves me, I mean, you are a fan, right? Det blev tyst ett tag så jag fick verkligen försöka hålla innte mitt gapskratt så att jag intea avslöjade att jag bara skojade.
-Ermm... Yes I am, but...
-But what? sa jag.
-Of course I love you Zayn! utbrast hon och jag släppte nu ut skrattet.
-That's what I wanted to hear, sa jag efter jag hade lugnat ner mig lite och vi skrattade ett tag innan vi sa hejdå och la på.
Jag slängde mig i sängen och kollade upp i taket. Jag längtade verkligen tills jag skulle få träffa henne igen.
Hon var för gullig och underbar!Sorry för att det inte blev en del igår, men ja..
Det känns som om mina delar bara blir sämre och sämre.. 

Kommentera vad nu tycker! ;)

GILLA PÅ FACEBOOK.

Filed under: Blandat
Hej! 
Gilla min blogg på facebook, om ni vill förstås! ;)
http://www.facebook.com/pages/MyDirectionInfection/207778145972432?v=wall
Jag fick lägga in länken såhär, för vet inte riktigt hur man lägger in en länk i ett ord, heheh.. 


One Thing ❤ Chapter 13

Filed under: One Thing ❤
Tidigare:

-Oh. I'm so sorry Linnea. If I just could do something.
-It's okey Zayn. If just you wore here with me.
-I wish you wore here to babe. But hey, I need to go now. It's was great to hear your voice and good luck with Alice. I'm sure you to fix this.
-I can only say the same. Thanks, bye!
Jag la på och kände mig redan mycket gladare och mitt hjärta stod inte stilla längre, utan det hade börjat bulta igen. Känslan av att jag och Alice skulle fixa detta, började att komma tillbaks.


-Vad vill du din mes? utbrast Alice, efter jag hade dragit med henne ända in till flicktoaletten. Jag stod och kollade på henne ett tag med ledsna ögon, innan jag bestämde mig för att börja prata.
-Vad är det med dig? sa jag.
-Sluta! Vad är det med dig?
-Mig? Du har helt förändrats Alice. Jag vill ha tillbaks den gamla du. Inte "mobbar-Alice"..
-Jag mobbas inte!
-Jo det gör du. Du är helt jätte taskig mot mig. Hat du glömt allt vi har gjort tillsammans. Jag tog med dig till London för att träffa One Direction, och när man kommer hem, blir du såhär! utbrast jag och tårarna började att spruta ut ur mina ögon och det gick inte att hejda. Hon vände huvudet bort ifrån mig som om hon skämdes, men det kunde inte hjälpa.
-Jag saknar dig. Du behöver inte hålla på såhär för att få fler kompisar. Jag vet att detta inte är den riktiga du, jag bara vet det! Hon vänder huvudet bort ifrån mig. Jag antog att hon förstod hur ledsen jag sårad jag verkligen var. Hon vände huvudet, säkert för att hon skämdes för att erkänna att hon faktiskt hade betett sig annorlunda och elakt mot mig.
-Vänd inte huvudet mot mig. Jag bryr mig inte om hur du spelar att vara, jag bryr mig om vem du är längst inuti dig. Den riktiga du. Jag började sakta att gå mot dörren, men stannade när jag precis skulle dra ner handtaget.
-Du kan ju tänka efter. Jag vill verkligen inte förlora dig, även om jag redan har gjort det.. sa jag och gick ut ur toaletten. När jag väl var ute, pustade jag ut och insåg att mitt självförtroende verkligen hade förbättrats.
Jag vågade att stå på mig och säga exakt vad jag tyckte, utan att jag faktiskt brydde mig vad de andra sa.
Jag tror ändå att Alice inte ville vara den hon utspelade sig för att vara, utan hon ville säkert vara sig själv efter jag hade sagt till henne. Hon vågade bara inte säga ifrån som jag.

Pernillas perspektiv
-Har du hört av Liam idag? viskade Emilia medans vi satt på mattelektion. One Direction var allt vi kunnat tänka på sedan vi varit i London. Alla tankar och minnen hade åkt upp och ner i våra huvuden så att vi blev helt fulla av energi. Det fanns även vissa stunder, då vi blev ledsna, när vi kom till att fundera på om vi någonsin skulle träffa dem igen. Men för det mesta var vi gladare än gladast.
-Ja. Han messade i morse och vi skulle nog snacka i tele lite ikväll innan deras konsert, viskade jag glatt tillbaks.
-Vet du när ni ska träffas igen?
-Nej. Men jag hoppas att det blir innan det nya året kommer i alla fall. Men det är ju inte säkert att dom har tid att träffas innan, med tanke på deras turné.. sa jag ledset.
-Aja. Bara vi träffar dom igen inom en väldigt snar framtid! viskade Emilia tillbaks och vi båda log mot varandra, innan vi återgick till lektionen och vad läraren sa för något.

"I have a surprise for you. I hope you'll like it, but you will not find out what it is yet! Liam xx" Jag log åt meddelandet och började genast att bli fundersam. Jag älskade överraskningar, men just nu ville jag bara få reda på det så fort som möjligt. Jag var för nyfiken för att vänta tills jag fick reda på det.
"Can you not tell now sweety?" svarade jag och Emilia himlade med ögonen.
-Du vet att det själva roliga med överraskningar är att det är en överraskning, vilket betyder att du inte ska veta vad det är innan det händer, sa hon och rynkade pannan samtidigt som hon smålog. Jag ryckte lite lätt på mina axlar och fortsatte sen att le mot meddelandet som jag läste om och om igen. Mer hemlighetsfull än Liam fick man verkligen leta efter! Mobilen vibrerade till igen efter ett tag och jag läste meddelandet ivrigt.
"I would not think so.. If I tell you, it's not gonna be an surprise.. :( Liam xx" Jag lådsas surade när jag hade läst klart meddelandet, men det varade inte så länge, utan att Emilia fick mig att gapskratta. Hon kunde alltid få mig att skratta hur mycket som helst, när som helst. Det kvittade om jag var ledsen, arg, sur, orolig, sjuk, hade ont, ja precis när som helst. Det var det som var det absolut bästa med henne!
"Okey. But make it happen soon, I can't wait!" skrev jag tillbaks och jag hann precis stänga igen min mobil, när ringklockorna plötsligt hördes och det var dags för lektion igen.
Jag tog Emilias hans och vi gick med snabba steg in i Hemkunskapssalen med leendena på våra läppar.

Alices perspektiv
Skulle jag våga? Nej, det gör jag inte.
Jag såg Linnea närma sig mig, utan att släppa golvet om blicken. I hörnet stod "mitt nya gäng" och små flinade mot henne och jag hade ingen aning om vem jag skulle gå till. Linnea, min bästa vän som har gjort precis allt för mig, eller de arga sura bitcharna som jag egentligen inte ville vara med.
Självklart ville jag gå fram till Linnea, men det kändes som om de andra skulle hålla på med mig också om jag gjorde det, så istället valde jag att gå till dem.
-Kan du inte gå och knuffa till henne så att hon tappar sin bricka? sa en av tjejerna och kollade bitchigt mot Linnea som gick där med sin matbricka och letade efter ett bord att sitta vid. Jag kollade bakåt och blicke fastnade vid Linnea, där hennes blick, i sin tur, föll på mig med. Vi kollade på varandra ett tag, innan jag vände huvudet framåt igen och andades djupt in.
-Jag klarar inte detta längre. Linnea förtjänar inte detta! Hon har fan inte gjort något mot oss, så varför håller vi på? utbrast jag och pekade mot Linnea, som nyss hade funnit ett bord, där hon nu satt ensam och kollade osäkert runt omkring sig.
-Menar du allvar? sa en av tjejerna och kollade på mig som om jag var helt knäpp. Självklart var jag inte knäpp, utan jag sa bara som det var. Linnea hade faktiskt inte gjort oss någonting, så jag förstod inte varför vi egentligen höll på. Efter ett tag, när jag hade kollat på dem alla med en menande blick svarade dom med deras äckliga bitchiga ton.
-Gå du, men du kan glömma att du är med i våran gäng då!
-Perfekt! Jag ville ju inte det heller direkt! sa jag och lämnde dem med snabba steg. Istället för att sätta mig hos Linnea som fortfarande satt ensam och åt, rusade jag förbi henne och fortsatte in i rummet där vi skulle ha våran nästa lektion. Jag hörde hur de andra ropade "mes" efter mig, men jag bara ignorerade det.
Jag vågade. Jag hade aldrig stått på mig som idag. Inte hade Linnea stått på sig som hon gjorde med mig idag. Vi båda vågade. Jag var verkligen tvungen att säga förlåt till henne.
När hon hade skällt ut mig, eller rättar sagt sagt till mig, så kände jag mig dummare än dummast. Hon hade haft helt rätt med allt hon sa, det var därför jag tillslut inte kom på vad jag skulle svara henne. Därför hade jag stått helt tyst och kollat ner i golvet.
Om hon bara kunde förlåta mig, skulle vi bli BFF's igen!

RSS 2.0