My first love ❤ Preview

Filed under: my first love ♥
Med snabba springande steg skyndade jag mig genom regnet. Vinden som gick i motsatt håll träffade mig rakt i ansiktet så att jag knappt kunde se vart jag sprang. Det var i början på juni och mitt sommarlov hade precis börjat. Min familj och jag skulle tillbringa sommaren i vårt sommarhus i Miami. Egentligen ville jag inte följa med till Miami, men pappa hotade med att ta min mobil. Då var jag bara tvungen att följa med. Vi hade precis kommit fram och det första intrycket man fick av Miami var regn. Regn, regn och mer regn. Jag saknade Julia. Min bästa kompis i hela världen. Denna sommaren skulle ju bli den bästa. Det skulle ju vara min och Julias sommar, men nu blev allt förstört på grund av min dumma pappa. Istället fick man spendera sommaren med sin tråkiga familj som bestod av pappa Robert, mamma Åsa och min lillasyster som heter Fanny. Som man brukar säga – familjen är värst, och så var det. Först kom Fanny som alltid skulle följa efter mig vart jag än gick, efter Fanny kom pappa som alltid ville göra allt mot min vilja. Sen kom mamma, käraste mamma som alltid skulle vara för överbeskyddande.
Jag fortsatte att springa tills jag kom fram till stugan. Jag skyndade mig in i värmen och stängde dörren om mig. När jag väl var inne var jag hur blöt som helst. Sommaren skulle ju vara varm så att man kunde sola, men nej, itsället skulle det regna och blåsa och vara kallt. Bara några sekunder efter jag hade tagit av mig min jacka kom Fanny fram till mig och frågade vart jag hade varit. ”Det behöver inte du bry dig om,” sa jag, vilket var den vanligaste repliken som jag brukade använda mot Fanny.
Fanny vände snabbt blicken ifrån mig efter jag hade snäst mot henne och så skyndade hon sig in på sitt rum. Hon var alltid så känslig, men jag ville ju faktiskt ha åtminstonde lite privatliv. Och sen med tanke på att denna sommaren skulle bli den värsta någonsin, var jag inte alls på så bra humör.
Jag fortsatte sedan att ta av mig mina dygnblöta converse, som verkligen inte tålde regn. Jag hade ju varit så förberedd på att det skulle vara varmt och inte en massa regn så att jag inte hade tänkt på att ta med andra kläder. Ens första tanke när man får reda på att man ska till Miami är ju inte direkt "Regn", utan lite mer "Sol!". Man kan ha hur fel som helst.
Efter några minuter hade jag fått av mig mina "svåravtagna" skor och gått vidare in i huset.Här har ni en preview på min nya novell!
Jag hoppas att ni tyckte att den verkade bra och kommer att läsa den.

Kommentera vad ni tyckte!

Postat av: Nelly

Skit Bra Juliaaaa!

Jag gillar karaktärerna, vilka kan de va? Hm hmm... ;)

Hahaha, kommer klart läsa denna novellen kära du!

2012-03-12 @ 14:52:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0