My first love ♥ del 17

Filed under: my first love ♥
Mina ögon var som fastklistrade på henne. Det hade de varit ända sedan hon hade somnat för ett par timmar sedan. Jag hade inte rört mig ur fläcken, utan bara suttit där och inspekterat min vackra flickvän. Min vackra flickvän som inte kunde vara annat än underbar. Jag hatade att se henne sjuk, även fast detta var första gången. Allt jag ville var att hon skulle må bra. Inte såhär. Det sved att se henne såhär. Hennes föräldrar var inte heller hemma och tog hand om henne, vilket jag tyckte var riktigt dåligt av dem. Fast egentligen tror jag inte att Nelly skulle gilla att dem var här just nu. Hon var så osäker på allt med dem att hon nog mådde bättre av att vara ifrån dem ett tag.
Jag ville så gärna hjälpa henne med att få reda på sanningen, men jag visste bara inte hur.
Under dessa timmarna hade jag inget annat änn suttit och tänk och samtidigt kollat på henne där hon låg sängen och sov. Hur hon vände och vred på sig i sina drömmar och att ibland se henne lé när hon drömde något roligt.
Det var verkligen intressant att se på. Jag skulle just kolla ner ett tag för att smsa killarna och säga att jag kom hem senare ikväll, när jag hör hur det knarrar till i Nellys säng. Helt plötsligt sitter hon upp i sängne och kollar på mig med ett trött leende.
"Hej min sköna," sa jag och jag kände hur mina smilegropar höjdes upp i mitt ansikte. Hon log större nu och drog sedan upp täcket en liten bit ovanför brösten.
"Hej.." sa hon och lutade sig tillbaka. Jag lyfte mig ur fåtöljen som jag hade suttit i i timmar och gick fram till sängen.
"Mår du bättre? Sämre? Likadant?" frågade jag och höjde ögonbrynen mot henne, innan jag satte mig ner i sängen bredvid henne.
"Bättre, men mår fortfarande lite illa." Jag la armen om henne och hon lutade sig mot min axel.
Vi satt tysta en stund medans jag bara höll om henne. Det var mysigt.
"Louis.. Du behöver inte göra detta," sa Nelly osäkert medans hon rev lite med naglarna på min tröja.
"Vad menar du?"
"Alltså att du inte behöver ta hand om mig. Jag klarar mig."
"Men jag vill. Du är min flickvän och då vill jag ta hand om dig. Det är det jag är till för. Jag kommer alltid att finnas för dig, oavsätt vad som än händer," sa jag och kramade om henne hårdare än förut.
Hon svarade inte, och det behövdes egentligen inte. Bara hon visste att jag verkligen alltid skulle finnas där för henne.
"Louis?" sa hon osäkert.
"Ja älskling?"
"Om det visar sig att mina föräldrar inte är mina föräldrar, så kommer jag antaligen att sticka ifrån dem och hitta mina riktiga föräldrar. Om jag inte hittar dem kommer jag att försöka att bo någonstans själv, hur svårt det än kommer att bli. Jag vill bara att du ska vara beredd på det."
"Och jag står dig bakom det beslutet. Jag kan följa med dig om du vill?" Hon log omtänksamt mot mig och jag log menande tillbaks. "Men hur ska vi få reda på om dem ljuger?"
Jag inspekterade Nelly medans hon tänkte. Jag hade inte så mycket erfarenhet av sånt här, vilket gjorde att jag inte kom på något sätt.
Hon vred och snörpte på munnen och för en sekund tyckte jag att hon såg lite rädd ut.
"Funkar ett test?"
"Test?" Jag rynkade pannan och kollade förvirrat på henne.
"Ja, ett sånt test man brukar ta och kolla om ens pappa verkligen är ens pappa. Faderskapstest. Kan man inte göra sånt fast kolla om ens mamma är ens riktiga mamma också, eller är det bara till för papporna?" sa hon och kollade undrandes på mig. Inte för att jag direkt hade hört talas om någon sånt. Jag var inte mycket för tv och sånna saker.
"Finns det sånt?" Hon höjde ögonbrynen och kollade på mig som om att jag var knäpp.
"Klart knäppis!"
"Okej, men då testar vi det! Hur ska man göra?" frågade jag nyfiket.
"Man måste väl typ ta ett hårstrå från dem eller något?"
"Fråga inte mig, jag vet inte hur man gör. Det var din idé!" Hon skrattade lite smått mot mig, men återgick sedan till den allvarliga Nelly igen.
"Jo men det gör man nog. Kan vi höras senare idag efter att dem har kommit hem. Jag tar vars ett hårstrå av dem och sen sticker vi för att göra testet, okej?"
"Tror du verkligen att man kan göra testet med så kort varsel? Måste man typ inte boka in eller så?" frågade jag.
"Äsch! Nu säger vi så. Hem med dig och förberedd dig för ikväll. Mitt liv kan förändras föralltid."

Postat av: emma

Jättebra!!

2012-05-01 @ 20:24:45
Postat av: nelly

riktigt riktigt bra julllia! <3

2012-05-01 @ 20:35:03
Postat av: Rebecca Fredriksson

BloggA!! :))) <3

2012-05-08 @ 14:08:02
Postat av: Anonym

Sugen På En Ny Design? Kolla in http://swagdesigns.webblogg.se/

Där finns det alltid någon design för dig!

2012-05-08 @ 14:55:01
Postat av: Cynthia<3

Länkbyte? (:

Kram!<3

2012-05-23 @ 01:58:49
URL: http://justinworldbieber.blogg.se/
Postat av: h

Hej

2012-06-26 @ 17:40:19
Postat av: Anonym

sjukt bra :)

2012-07-07 @ 16:42:12
URL: http://onedirectionswenovell.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sugen på en ny design? Kolla in http://swagdesigns.webblogg.se

2012-07-11 @ 12:57:18
Postat av: ayya

mer ny del idag jätte bra

2012-07-15 @ 18:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0